Нови свидетелски показания по делото Семерджиев. При днешното заседание беше разпитана

...
Нови свидетелски показания по делото Семерджиев. При днешното заседание беше разпитана
Коментари Харесай

Свидетелски разкрития по делото “Семерджиев“

Нови свидетелски показания по делото „ Семерджиев ”. При днешното заседание беше разпитана една от свидетелките, които отбраната на Георги Семерджиев изиска. Според юристите на обвинения тя, дружно с друга жена, имала предпочитание да купи колата на обвинения и по тази причина провела тест драйв във съдбовната вечер, написа .
Прочетете още
Разпитът на свидетелката Велина Аршинкова протече при закрити порти. Това изиска самата тя, с цел да не се изнасят данни от персоналния и интимния ѝ живот. След разпитването стана ясно, че обвиняването желае съдът да сезира районната прокуратура за лъжесвидетелстване.

В съда беше призната и експертиза, съгласно която по три предмета от колата не е намерено никакво ДНК. Това беше нужно, с цел да се потвърди дали 37-годишният Семерджиев е карал джипа, написа " Нова ".

Адвокатът на околните на една от починалите дами показа, че Аршинкова признала, че по време на злополуката стояла на задната седалка. Другата жена, която не се е явила на нито едно от съвещанията, карала.

„ Свидетелката твърди, че се е возила на задната седалка на автомобила и че няма пострадвания по нея, с изключение на някакви охлузвания. На всички, в това число на съда, стана ясно, че тя лъже. Вероятно се дава финален опит да се докара още един човек, който да манипулира съда и да излъже. Защото още от първа инстанция, автотехническата експертиза е безапелационна - в случай че някой се е возил откъм гърба, то той няма да е жив ”, уточни юристът на майката на починалата Хариет Стефанович Пламен Димитров.

Припомняме, че Георги Семерджиев е обвиняем за гибелта на две млади дами при ръководство на автомобил със 166 километра в час, след приложимост на опиати и с подправена брошура.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР